Tankpas.nl

Vergelijk

Beschrijving

Er zijn steeds meer zzp’ers in Nederland. Veel ondernemers hebben ook een auto om daarmee naar hun klanten te rijden. De meeste ondernemers hebben nog veel bonnetjes in hun auto: bonnetjes van het tankstation, bonnetjes van de wasstraat en ook de facturen van de autoverzekeraar liggen ergens in huis of op kantoor. Als de btw-aangifte weer moet worden ingevuld kan dat voor stress zorgen. Met behulp van een handige tankpas ben je direct van deze stress af. Voor een vast bedrag van 7,50 euro (exclusief btw) verzamel je al je bonnen op een pas. Dit kun je dan aan het einde van de maand eenvoudig invoeren in je administratie.

Jouw voordelen

Als zzp’er of MKB’er wil je natuurlijk vooral bezig zijn met je werkzaamheden. Ondernemen is leuk, maar brengt ook veel andere zaken met zich mee waaronder administratie. Als je kiest voor een tankpas van Tankpas.nl profiteer je van verschillende voordelen:

  • Tanken bij elke tankstation in Nederland. Met behulp van de Europese kaart kun je tanken bij meer dan 45.000 tankstations in Europa;
  • Eenvoudig jouw facturen inboeken en eenvoudig de btw terugvorderen;
  • Tijdbesparend;
  • Geschikt voor brandstofauto’s, maar ook voor hybride of elektrische auto’s.

Extra opties

De standaardtankpas kost je slechts 7,50 euro (exclusief btw) per maand. Daarmee kun je eenvoudig al jouw facturen inboeken en zodoende een verzamelfactuur ontvangen. Echter zijn er ook een aantal andere opties waar je voor kunt kiezen. Zo kun je ook kiezen voor de Europese pas (3,50 euro exclusief btw extra per maand) of kun je kiezen voor pechhulp in Nederland (6,00 euro exclusief btw extra per maand).

Je eigen tankpas bestellen?

Wil je graag ook een overzichtelijke administratie, tijd besparen en weer bezig met écht ondernemen? Dan kunt je je tankpas bestellen op Tankpas.nl. Voer je gegevens in en vraag je pas binnen slechts enkele minuten aan.

Extra informatie

Alle gemeentes

Ja

Alle provincies

Ja

Alle steden

Ja

Eenmalige aansluitkosten

Gratis

Prijs per kWh

De prijs per kWh kan per laadpunt verschillen. De kosten die een laadexplitant kan rekenen zijn oa starttarief, kWh tarief en/of tijdstarief.

Online inzicht

Online inzicht in alle kosten

Publieke laadpunten

Ja

Openbare laadpunten

43.000 tankstations in Europa met DKV-logo

FastNed

Ja

Normaal laden

Ja

Snelladen

Ja

Transactiekosten

€0,- per laad sessie.

Prijs per maand

€7,50